Gratis e-bog om kravspecifikation
Posted on / by Klaus Fejer / in Projekter, Viden / 4 comments

Sådan laver du en kravspecifikation – Gratis E-bog

“Sådan laver du en kravspecifikation” er en gratis e-bog om udformning af kravspecifikationer i forbindelse med webprojekter som f.eks. en ny hjemmeside eller digital platform. Den digitale e-bog kan også bruges i forbindelse med udvikling af apps eller mindre it systemer. E-bogen er skrevet af Klaus Fejer, som har erfaring fra branchen som digital designer, programmør og projektleder.

Hvorfor skal der udformes en kravspecifikation?

Den digitale e-bog ”Sådan laver du en kravspecifikation” er et tool til at udforme din kravspecifikation, så processen ikke bliver lang og besværlig. E-bogen givet et godt indblik i hvilke informationer din samarbejdspartner har behov for. Kunder finder det typisk svært at formulere deres behov og til tider ved de ikke, hvad de ønsker.

E-bogen hjælper med at udforme en kravspecifikation, som kan overleveres til samarbejdspartneren, hvorefter de kan få et komplet eller godt indblik i ønskerne og forventningerne til projektet. En kravspecifikation er et godt værktøj til en workshop, hvor kunde og samarbejdspartner sætter sig ned, tager en dialog og konceptudvikler på projektet.

 

Hvad er en kravspecifikation?

Du kan læse mere om hvad en kravspecifikation er her.

 

Download e-bogen “Sådan laver du en kravspecifikation” herunder

4 thoughts

Skriv et svar