Gratis e-bog om kravspecifikation

Sådan laver du en kravspecifikation – Gratis E-bog

“Sådan laver du en kravspecifikation” er en gratis e-bog om udformning af kravspecifikationer i forbindelse med webprojekter som f.eks. en ny hjemmeside eller digital platform. Den digitale e-bog kan også bruges i forbindelse med udvikling af apps eller mindre it systemer. E-bogen er skrevet af Klaus Fejer, som har erfaring fra branchen som digital designer, programmør og projektleder.

Hvorfor skal der udformes en kravspecifikation?

Den digitale e-bog ”Sådan laver du en kravspecifikation” er et tool til at udforme din kravspecifikation, så processen ikke bliver lang og besværlig. E-bogen givet et godt indblik i hvilke informationer din samarbejdspartner har behov for. Kunder finder det typisk svært at formulere deres behov og til tider ved de ikke, hvad de ønsker.

E-bogen hjælper med at udforme en kravspecifikation, som kan overleveres til samarbejdspartneren, hvorefter de kan få et komplet eller godt indblik i ønskerne og forventningerne til projektet. En kravspecifikation er et godt værktøj til en workshop, hvor kunde og samarbejdspartner sætter sig ned, tager en dialog og konceptudvikler på projektet.

 

Hvad er en kravspecifikation?

Du kan læse mere om hvad en kravspecifikation er her.

 

Download e-bogen “Sådan laver du en kravspecifikation” herunder

Leave a Reply

4 kommentarer

 1. Pingback: Hvad er en kravspecifikation? Gratis e-bog - Klaus Fejer

 2. Pingback: Hvad koster en app? App udvikling - Klaus Fejer

 3. Pingback: writeaessay

  • Hej Leif,

   Det kan godt være svært at finde disse typer partnerskaber, men jeg kan give jer et par forsigtige bud. Jeres bedste mulighed er at efterlyse denne type partnerskaber gennem Linkedin eller branchespecifikke fora på nettet.

   https://idealdev.dk
   https://makeable.dk

   God vind med projektet!

Next ArticleSoftware til projektstyring