Gratis regnskabsprogram online til iværksættere
Posted on / by Klaus Fejer / in Iværksætteri, Viden

Regnskabsprogram til iværksætteren

Regnskabsprogram online – Få overblikket

Markedet for online regnskabsprogrammer (SaaS) er vokset kraftigt de seneste år, men det samme er gældende for konkurrencen. Der er de seneste år blevet et væsenligt større udbud i regnskabsprogrammer, som især passer godt til iværksættere samt mindre- og mellemstore virksomheder.

Regnskabsprogrammerne findes i forskellige prisklasser, men har typisk en månedlig pris på 0 – 200 kroner. Et regnskabsprogram findes ligeledes i forskellige udformninger og versioner. Et regnskabsprogram kan være være et hjemmelavet skema i excel, regneark eller f.eks. et stort system som C5 fra Microsoft.

Tanken bag regnskabsprogrammerne online

Grundlaget bag regnskabsprogrammerne er at det skal være nemt, hurtigt og forståeligt at klare bogføringen og at brugeren selv kan bogføre uden ekstern hjælp. I flere af virksomhederne har man mulighed for gratis support fra udannede bogholdere, revisorer og jurakyndige personale.

Fordelen med disse online regnskabsprogrammer er mange, men blandt de vigtigste er disse:

  • Brugervenlighed / forståeligt
  • Billigt
  • Hurtigt og nemt
  • Tilgængeligt overalt i verden med en internetforbindelse (SaaS) og i flere tilfælde uden internet

 

E-conomic

E-Conomic er et af europas mest populære regnskabsprogram og har alene i Danmark over 70 000 kunder. Deres service og produkter er gennemtestet og brugt af mange virksomheder over hele landet, hvilket gør det til et godt valg. E-conomic er blandt de mest anerkendte og velkendte regnskabsprogrammer. De samarbejder med over 3 500 revisorer og bogholdere, så der er god mulighed for et solidt samarbejde.

E-conomic kan integreres og samarbejde med en lang række services og webshop systemer – Du kan f.eks. opsætte regnskabsprogrammet med dit kasseapparat (POS) eller Dataløn.

Prøv E-conomic regnskabsprogram – Fra 99,- kr om måneden

 

Billys Billing

Billys Billing er blandt danmarks mest populære regnskabsprogrammer og har egen afdeling i San Francisco i USA. De kører offensivt med markedsføring på tv og online. Deres regnskabsprogram er blandt de mest brugervenlige systemer og er bygget efter iværksætter tankegangen. Billys Billing er nemt at benytte og har et hav af funktioner og integrationer i samme stil som E-conomic.

Den helt store værdi er deres fantastiske support, hvor du har mulighed for gratis hjælp 7 dage om ugen fra kl. 9 til 21 hele ugen. Du kan få hjælp på mail, webinar, forum og telefon – De tilbyder også gratis e-bøger og skrive gode artikler og råd til at spare penge.

Prøv Billys Billing regnskabsprogram – Fra 0 kr. om måneden (maks 129,-)

 

Dinero

Dinero er også et hurtigtvoksende regnskabsprogram, som dækker de mest basale behov. Regnskabsprogrammet har serieiværksætteren Martin Thorborg blandt ejeren og er et søsterselskab til iværksætterportalen Amino, som er et aktivt fora for selvstændige og iværksættere med egen virksomhed. Dinero har ikke så meget gøjl og lir, men det som en iværksætter har brug for. Systemet er brugervenligt, nemt og lavet til iværksættere. Dinero har en gratis kontoplan, som dækker manges behov, men også et betalt abonnement med ekstra funktioner og apps til smartphones.

Prøv Dinero regnskabsprogram – Fra 0,- kr om måneden (maks 127,-)

 

Online regnskabsprogram til firmaer, iværksættere

Visma – Fra 119,- kr. om måneden

Debitoor – Fra 0,- kr. om måneden

Simpelt regnskab – Fra 69,- kr. om måneden

Saldi – Fra 51,- kr. om måneden

Dynaccount – Fra 129,- kr. om måneden

Solvio – Fra 169,- kr. om måneden

Xena – Fra 0,- kr. om måneden (149,- pr. bruger)

E-moms – Fra 99,- kr. om måneden

Bogført – Fra 89,- kr. om måneden

Skriv et svar