Posted on / by Klaus Fejer / in Iværksætteri, Markedsføring, Viden

Podcast til iværksættere og erhvervsfolk

Liste over iværksætteri / erhverv / marketing podcast

Jeg oplever ofte, at folk spørger efter podcasts med gode historier, interviews og fagligt stof til længere rejsedage eller den daglige gang på kontoret.

De 6 Hatte

En iværksætter podcast som hylder iværksættere, som tør tage springet og satse på ideen og konceptet. De har fokus på forskellige typer indenfor iværksætteri. Fra den lille iværksætter til iværksætteren med mange år og virksomheder bag sig.

Martin Thorborg TV

En af Danmarks mest kendte iværksættere, Martin Thorborg deler ud af hans viden, meninger og små korte videoer. Du finder også interviews med en lang række danske iværksættere rundt på hele jordkloden. Du finder interviews med nogle af de mest succesfulde iværksættere på hjemmesiden.

We Love Startups

En podcast af trendsonline, som udgiver korte interviews med iværksættere i Danmark og udlandet. I perioder er der interviews et par gange om måneden, men til gengæld er der allerede en bred vifte af interviews med iværksættere. Spørgsmålene er forskellige fra interview til interview, så der er altid spændende stof til eftertanke efter hvert interview.

Pottercut

Måske den skarpeste danske podcast ude på markedet med fokus på online marketing. Ib Potter som står bag podcasten, interviewer de skarpeste personer indenfor deres felt om online marketing. Blandt emnerne kan nævnes: søgemaskineoptimering, Social Media Marketing, konventering, tracking, design, markedsføring med nyhedsbreve og content.

Iværksætter Podcast

Bag Iværksætter Podcast står Nicki Friis, som interviewer en bred gruppe af iværksættere. Iværksætter Podcast har en række faste spørgsmål, men hvert interview er forskelligt med mange gode råd og inputs.
Podcasten er blandt en af de mest aktive på det danske marked og interviewer alt fra en ung ny iværksætter til en erfaren og etableret iværksætter med større virksomhed.

Andre interessante podcasts:

Help Marketing Podcast
Thomas Rosenstand
Internet Marketing – Engelsk
Fabiola Share
TEDxTalks
SEO Podcast

Skriv et svar