Posted on / by Klaus Fejer / in Iværksætteri, Projekter

Min første e-bog

Jeg har længe ønsket at skrive en e-bog, og nu har jeg fundet et område, hvor jeg har en god viden, men også et område hvor konkurrencen er lav. Jeg har aldrig været specielt glad for at skrive længere tekster eller afhandlinger, men med det praktiske for øje, så passer projektet godt til mig. På nuværende tidspunkt går det forrygende med at skrive, da jeg har lavet meget forberedelse til en masse områder og vinkler som kan afdækkes.

Udfordringer og mulighederne med en e-bog

Det som især tiltaler mig er branding mulighederne og de fordele med netværk og kontakter som kan komme ud af projektet samt at afprøve et nyt område med “passiv” indkomst. Tanken er at der skal komme en ny udgave hvert år og at bogen skal åbne vejen for andre e-bøger, som går dybere ned i større tools som bliver gennemgået i bogen. En stor del af projektet vil især være markedsføringen og salget af e-bogen online på egne medier, men også med samarbejder på forskellige webshops eller affiliate medier.

Opdateringer om e-bogen gennem processen

Jeg vil i løbet af processen skrive blogindlæg og gæsteindlæg om hele projektet. Hvilke udfordringer og problemstillinger der kommer  i processen og hvordan hele forløbet udvikler sig fra start til slut.

Jeg forventer at e-bogen vil være færdig i slutningen af 2014.

Skriv et svar