Freelance grafiker og webdesigner

freelance-grafiker-billo

Jeg arbejder i dag som freelance grafiker med eget lille bureau, hvor jeg hjælper virksomheder med design, UI/UX, konceptudvikling og webudvikling af hjemmesider og apps. Jeg arbejder både med digitalt design til hjemmesider og apps, men også tryksager f.eks. i form af visitkort, flyer, brochure eller identiteter.

Med en baggrund i reklamebranchen, hvor jeg har arbejdet en årrække i et digitalt reklamebureau med ansvar for det grafiske arbejde og som projektleder på en lang række projekter i forskellige størrelser. Jeg er udlært grafiker med en mere teknisk baggrund, hvilket betyder jeg har et solidt kendskab til det tekniske i tryksager og moderne teknologi.

Jeg er bosiddende i det nordlige Aarhus og har kontor i Aarhus C, hvor jeg sidder til dagligt og arbejder for egne kunder eller som underleverandør for reklame- og kommunikationsbureauer.

Skal vi tage en snak om et samarbejde?

Ring til mig på 2811 7031 eller skriv til mig ved at klikke her 

 

Et samarbejde kan aftales på flere forskellige måder:

  • Fast freelancer på tidsbestemt antal timer om måneden
  • Fast freelancer til adhoc opgaver
  • Freelancer som underleverandør (m./u. NDA) – Typisk reklame- og kommunikationsbureauer, som benytter mig som freelancer til løsninger af opgaver for deres kunder.

Herunder er en liste af udvalgte brands, som jeg har arbejdet med:

Svendborg Sparekasse

Semco

Launis Fiskekonserves

NKT Cables

ARoS

VisitDenmark

Osuma

Rockwool

Just Eat

Miinto

Hempel

Weber

Mærsk

Disney

Bestseller

Manchester United

AGF

Waoo

LEGO

Himmerland Golf

idHair

Pava Produkter